לןגן

קובה דלעת וירקות

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 22/12/2017 | 06:27
קובה דלעת וירקות

תקציר המתכון: בצק סולת וגרישה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1.  להכנת הרוטב

  2. 3 גזרים לעיגולים

  3. דלעת לקוביות

  4. 3 ענפי סלרי קצוצים עם עלים

  5. 2 קישואים לעיגולים

  6. בסיר עמוק נטגן ברבע כוס שמן בצל פרוס לרצועות עד להזהבה נוסיף חצי כפית כורכום כף פפריקה ו 2 כפות רסק עגבניות

  7. נוסיף 2 עגבניות מגורדות

  8. את הירקות למעט הדלעת !

  9. נוסיף תיבול ...מלח לפי הטעם...פלפל שחור גרוס...כף אבקת מרק עוף וליטר וחצי מים !

  10. נבשל כ 20 דקות ..נוסיף כף סוכר נוסיף את הקובות בהדרגה ! נבשל עוד 20 דקות ואז נוסיף את הדלעת

  11. נבשל לעוד 15 דקות לקראת סיום נסחט חצי לימון ונוסיף לסיר .

  12. בערך שעה וחצי בישול כולל !!