לןגן

סלט סלרי חמוציות ובוטנים מטוגנים

מאת: מירי גולני, פורסם: 22/12/2017 | 00:38
סלט סלרי חמוציות ובוטנים מטוגנים

תקציר המתכון: הסלט והמתכון של יהודית חברתי לעבודה

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לרוטב

אופן הכנה

  1. לשטוף היטב את גבעולי הסלרי כולל העלים ולקצוץ לחתיכות.

  2. להכין את הרוטב. לטעום ולשפר טעמים. מי שאוהב מתקתק יכול להוסיף מעט רכז רימונים מתוק וכף רוטב צילי מתוק.

  3. לשפוך את הרוטב על תערובת הסלרי והחמוציות.

  4. את הבוטנים מפזרים לפני ההגשה.