לןגן

עוגת ספירלה

מאת: עופרה במנולקר, פורסם: 21/12/2017 | 13:00
עוגת ספירלה

תקציר המתכון: עוגה מהממת ביופיה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים את כל החומרים בקערה לתערובת חלקה

  2. מחלקים את התערובת ל-2 קערות חצי חצי

  3. מוסיפים בקערה אחת 2 כפות קקאו ומערבבים

  4. שופכים לתבנית משומנת לסירוגין קצת מהתערובת הלבנה וקצת מהחומה וחוזר בכל פעם

  5. יוצרים את הצורה בעזרת קיסם ע"י שמוציאים קווים מהאמצע ל-4 קצוות, וקווים מהצדדים של התבנית לאמצע

  6. אופים בחום של 160 מעלות במשך חצי שעה עד שהקיסם יוצא יבש