לןגן

רייפעת

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 21/12/2017 | 06:17
רייפעת

תקציר המתכון: קריספי קריספי ונחטף

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. רייפעת

  2. 3 וחצי כוסות קמח מנופה

  3. 1 אבקת אפיה

  4. 1/2 כוס שמן

  5. 1/2 כוס סוכר

  6. 2 כפות שומשום

  7. 100 מחמאה רכה

  8. 1/4 כוס מים חמימים

  9. 1/4 כוס מיץ תפוזים אפשר מבקבוק

  10. 1 ביצה

  11. 1/2 כפית גרידת תפוז

  12. כף גדושה אניס

  13. ללוש הייטב במיקסר או ביד לכדור חלק ..ולתת לנוח כחצי שעה ואז לעבודה..

  14. לחלק את הבצק ל2 כדורים כול כדור לרדד מעל נייר אפייה דק דק אפשר עם קורצן לקרוץ.לחתוך בעזרת הגלגלת ריבועים ואז עם מזלג לדקור בתוך הבצק להכניס לתנור אפייה 170 עד להזהבה לתת צינון לא לפרק חם...בהצלחה אורה....

  15. להכפיל כמויות ....הוזהרתם.