לןגן

עוגת בראוניז

מאת: מירי גולני, פורסם: 20/12/2017 | 10:32
עוגת בראוניז

תקציר המתכון: העוגה עפ"י מתכון של אלופת הבישול והאפיה - מלי מאירוב

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה את השוקולד שבור לחתיכות, הקקאו והחמאה. להכניס את הקערה למיקרוגל ל-50 שניות. להוציא את הקערה ולערבב, להכניס שוב למיקרוגל לעוד 5 שניות, וכך עד שהתערובת נמסה.

  2. לשים בקערת המקסר, את הביצים, הסוכר ותמצית הוניל.. להקציף לתערובת בהירה בערך 5 דקות.

  3. להוסיף לתערובת השוקולד תוך כדי קיפול את תערובת הביצים. לאחר מכן להוסיף תוך כדי קיפול את הקמח.

  4. לשפוך את התערובת לתבנית משומנת 20*20 ולאפות בחום 175 (לא טורבו) בערך כ-25 דקות.. לבדוק עם קיסם..

  5. אפשר להוסיף לתערובת אגוזי מלך קצוצים גס ולשים על העוגה (לפני האפיה) קישוטי שוקולד לבן.