כרובית במילוי בשר עוף
מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 20/12/2017 | 06:48
תקציר המתכון:
כל מילה מיותרת👌👌
קטגוריה: תבשילים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
1 כרובית מופרדת לפרחים ושטופה במים רותחים וחתוכה לאורך
-
200 גרם בשר עוף טחון
-
2 בצלים קצוצים
-
1 עגבניה מגורדת
-
1/2 גמבה קצוצה
-
2 תפו"א קטנות מגורדות
-
1 כפית שום כתוש
-
חופן כוסברה קצוצה
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1 כפית כורכום
-
1 כפית תבלין על אש
-
1/2 כפית אגוז מוסקט
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 ביצה
-
מלח לפי הטעם
-
5 כפות פירורי לחם
-
לטיגון:קמח וביצה תרופה
-
מצרכים לבישול לרוטב
-
1 בצל קצוץ
-
1/2 גמבה קצוצה
-
2 כפות רסק עגבניות
-
1כף דבש
-
1 וחצי כף אבקת בצל
-
1 כפית פלפל שחור גרוס
-
2 כוסות מים
אופן הכנה
-
מתכון
-
3) מטגנים את הבצל יחד עם הגמבה עד להזהבה, מוסיפים את הרסק עגבניות ואת כל השאר , מוסיפים את המים מבשלים כ 2דק מניחים את הכרוביות ומבשלים כ 40דק על אש נמוכה עד שאפשר להכניס בקלות קסם בכרובית