כרובית במילוי בשר עוף
			 
		
		
			מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 20/12/2017 | 06:48
		
			
					
				תקציר המתכון: 
				כל מילה מיותרת👌👌
			
		
		
			קטגוריה: תבשילים,
			מספר מנות: 0,
			זמן הכנה: 0 דקות,
			כשרות: כשר בשרי,
			דרגת קושי: בינוני
		
		
		מרכיבים
			
					- 
						1  כרובית  מופרדת לפרחים ושטופה במים רותחים וחתוכה לאורך
					
 
					- 
						200  גרם בשר עוף טחון
					
 
					- 
						2  בצלים קצוצים
					
 
					- 
						1  עגבניה מגורדת
					
 
					- 
						1/2  גמבה קצוצה
					
 
					- 
						2  תפו"א קטנות מגורדות
					
 
					- 
						1  כפית שום כתוש
					
 
					- 
						חופן  כוסברה קצוצה
					
 
					- 
						1  כפית פפריקה מתוקה
					
 
					- 
						1  כפית כורכום
					
 
					- 
						1  כפית תבלין על אש
					
 
					- 
						1/2  כפית אגוז מוסקט
					
 
					- 
						1/2  כפית פלפל שחור גרוס
					
 
					- 
						1  ביצה
					
 
					- 
						מלח  לפי הטעם
					
 
					- 
						5  כפות פירורי לחם
					
 
					- 
						לטיגון:קמח  וביצה תרופה 
					
 
					- 
						מצרכים  לבישול לרוטב
					
 
					- 
						1  בצל קצוץ
					
 
					- 
						1/2  גמבה קצוצה
					
 
					- 
						2  כפות רסק עגבניות
					
 
					- 
						1כף  דבש
					
 
					- 
						1  וחצי כף אבקת בצל
					
 
					- 
						1  כפית פלפל שחור גרוס
					
 
					- 
						2  כוסות מים
					
 
			
		
		אופן הכנה
		
				- 
					
מתכון 
				 
				- 
					
3) מטגנים את הבצל יחד עם הגמבה עד להזהבה, מוסיפים את הרסק עגבניות ואת כל השאר , מוסיפים את המים מבשלים כ 2דק מניחים את הכרוביות ומבשלים כ 40דק על אש נמוכה עד שאפשר להכניס בקלות קסם בכרובית