לןגן

מוקפץ עם חזה עוף

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 19/12/2017 | 05:09
מוקפץ עם חזה עוף

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת👌

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1.  

  2. 1)שמים בסיר ווק קצת שמן זית ומטגנים את הבצל עם הגמבה ושום עד להזהבה אבל לא יותר מדי לא לשרוף 

  3. 2)מכניסים את הגזר קישוא ופיטריות ומטגנים ל5 דק במחבת

  4. 3)שופכים את טריאקי,סויה , צ'ילי,חומץ,פלפל שחור

  5. 4) מטגנים את חזה עוף עד להזהבה ומוסיפים אותו וסיר מערבבים וממשיכים לעוד

  6. 3 עד 5 דק ? מכבים את הגז 

  7. 4) שופכים את הספגטי על התערובת הירקות מערבבים ונהנים

  8. בתאבון