לןגן

בסטיל עם ביצה קשה !

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 18/12/2017 | 02:26
בסטיל עם ביצה קשה !

תקציר המתכון: קציצות פירה טעימות טעימות

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את התפוחי אדמה להרתיח עם הקליפה !! עד לריכוך ..לצנן לקלף את הקליפה ...למעוך לפירה לתבל במלח...רבע כפית כורכום..פלפל שחור גרוס וכפית כוסברה יבשה לערבב בידיים היטב .

  2. לקחת מהעיסה של התפוחי אדמה בגודל כדור טניס ...להשטיח על היד להניח פרוסת ביצה קשה במרכז ..לסגור את הצדדים לכיוון המרכז לגלגל ביד ולהשטיח טיפה...אם דביק לעבוד עם ידיים רטובות

  3. כל כדור לטבול בקמח ראשית ולאחר בבלילת הביצים הטרופות .

  4. לטגן 2 דקות מכל צד עד להזהבה ולהניח בנייר סופג .