לןגן

לביבות תוניסאיות הכי טעימות שיש

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 17/12/2017 | 11:17
לביבות תוניסאיות הכי טעימות שיש

תקציר המתכון: לביבות כאלה עדיין לא הכנתן😍😍😍וואיי וואיי וואיי כמה שזה טעים באחריות❤❤❤

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים

סירופ

אופן הכנה

  1. שמים את הקמח בקערת לישה ומוסיפים את כל המצרכים היבשים ומערבבים , מוסיפים את הביצים , השמן וכוס מים פושרים ומתחילים ללוש עם היד, ממשיכים להוסיף את המים בהדרגה עד לקבלת בצק רך ואחיד ולבסוף מוסיפים קורט מלח.

  2. עם יד טיפה משומנת ממשיכים ללוש את הבצק משהו כמו 5 דקות עד לקבלת בצק חלק וגמיש.

  3. מגלגלים לכדור ומניחים בקערה משומנת  מכסים היטב ומניחים להתפחה עד להכפלת הנפח משהו כמו שעה בערך.

  4. עם יד טיפה משומנת מורידים אוויר ומניחים להפתחה של עוד חצי שעה.

  5. שוב פעם מורידים אויר ומניחים להתפחה שלישית לעוד חצי שעה.

  6. לאחר התפחה שלישית מורידים אויר וקורצים 30 עיגולים.

  7. מגלגלים לכדורים יפים ונותנים להם מנוחה של 10 דקות רבע שעה כאשר הם מכוסים במגבת מטבח שלא יתייבשו.

  8. מתחילים לטגן את הלביבות.

  9. כל עיגול פותחים בשתי הידיים כך שהקצוות יהיו יותר עבות מהאמצע,בערך כמו ספינג' רק בלי החור באמצע.

  10. ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה יפה משני הצדדים.

  11. זה מזהיב במהירות אז לשים לב , ממש דקה מכל צד לא יותר.

  12. לאחר הטיגון להעביר למסננת שהשמן יטפטף

  13. ולאחר מכן לטבול היטב בסירופ חם ולהחזיר שוב למסננת נוספת  .

  14. להגיש חם ולטרוף😂😂😂

  15. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤