לןגן

מפרום הכי טעים שיש

מאת: אורנה סנסל, פורסם: 16/12/2017 | 06:20
מפרום הכי טעים שיש

תקציר המתכון: המפרום של אמא שלי ז"ל זוהרה גוילי בעלת ידי הקסם בבישול. זכיתי ללמוד ממנה את המפרום החלומי.

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קשה

מרכיבים

למילוי הבשר

להכין למילוי

לריפוד הסיר

לטיגון המפרום

אופן הכנה

  1. טוחנים גס את כל מרכיבי המילוי . את ראש הלחם להרטיב לסחוט ולטחון. להוסיף ביצה , תבלינים ולערבב היטב.

  2. להכין את הסיר עם כל הירקות ולהרתיח .

  3. למלא חצאי קישוא ולהעביר לסיר.

  4. למלא פרוסות תפו"א ופרחי כרובית ולצפות בקמח.

  5. לטבול כל ממולא בקערת הביצים והרסק ולטגן בשמן חם עד להזהבה יפה.

  6. להעביר מהטיגון הישר לסיר.

  7. לסדר את כל המפרומים יפה בסיר . מים עד גובה המפרום ולבשל כשעה.

  8. לתקן טעמים ולהגיש עם קוסקוס.