לןגן

רוזלך-דורית כהן

מאת: דורית כהן, פורסם: 16/12/2017 | 00:21
רוזלך-דורית כהן

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לנפות את הקמח

  2. בקערת המקסר עם וו לישה

  3. לערבב את הקמח, מים , שמן זית ושמרים.

  4. להוסיף אחרי כמה דקות לישה את הקורט מלח.

  5. הבצק צריך להיות גמיש ונוח .

  6. להניח לתפיחה לפחות לשעה.

  7. לאחר שעה , לחלק לכדורים

  8. לחמם מעט את הנוטלה שיהיה קל למרוח אותו.

  9. לרדד כל כדור כמה שיותר דק, ניתן לקמח את המשטח בכדי שלא ידבק.

  10. למרוח בנדיבות מה נוטלה

  11. על הבצק, להניח בתבנית.

  12. לחרוץ חתיכות לפי הגודל הרצוי לכן.

  13. לאפות בתנור שחומם מראש

  14. על 220 מעלות ,

  15. בדיוק 10 דקות.

  16. לקרר ולפזר אבקת סוכר מעל.

  17. לשמור בכלי אטום.

  18. מומלץ להכפיל כמויות .

  19. בתאבון ובהצלחה 🌹