לןגן

קערת לחם למרק

מאת: עפרה , פורסם: 14/03/2015 | 23:59
קערת לחם למרק

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 70 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מכנסים למיקסר עם וו לישה את כל החומרים, לשים במהירות נמוכה

  2. מוספים את המים בהדרגה, הבצק קשה

  3. לשים במשך 7 דקות בסוף מוספים מלח. מנחים את הבצק בקערה מכוסה במגבת ל10 דקות.

  4. מחלקים את הבצק ל8-6, חלקים יוצרים כדור מניחים בתבנית על נייר אפיה מבלי לכסות להכפלת הנפח.