לןגן

מטבוחה

מאת: שרה יוסף, פורסם: 15/12/2017 | 00:50

תקציר המתכון: כמו ריבה חריפה וטעימה

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף את העגבניות לשים בקערה ולשפוך עליהם מים רותחים להמתין חצי שעה בערך

  2. לקלף ולחתוך לרבעים לשים במסננת להורדת המים לחתוך פלפלים לשים בסיר להוסיף את העגבניות השום המלח והקימל להוסיף 3/4 כוס שמן

  3. ולבשל על הגז מדי פעם לערבב בערך 3 שעות על אש נמוכה

  4. כשמוכן להוסיף פלפל שחור

  5. בהצלחה 💓