לןגן

נמורה/פאייטר בג'יבן/בקלוואה גבינה נדירהההההה

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 13/12/2017 | 22:29
נמורה/פאייטר בג'יבן/בקלוואה גבינה נדירהההההה

תקציר המתכון: נמורה/פאייטר בג'יבן/בקלוואה גבינה נדירהההההה- 2 גרסאות

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. נמורה/פטאייר בג'יבן/בקלוואה גבינה, איך שבא לכם לקרוא לזה תקראו! אני באופן אישי קוראת לדבר הזה "ביס החטאים! לקרוא עד הסוף!!!

  2. זה חם, קריספי, גבינתי, מתוק, לימוני....מממ להתעלף!!!

  3. ❤סיון מלול❤

  4. חבילת בצק פילו מופשר, 500 גבינה טוב טעם, גבינת עזים קשה 1 (זה בצורת נקניק קטן ארוז בעטיפה ירוקה)

  5. 250 גבינה ריקוטה ,כפית גרידת לימון, 3 כפות קורנפלור , 4 כפות אבקת סוכר ,50 גר' פיסטוק קלוי, שבור גס! . 200 גר' חמאה מומסת, 1 וחצי כוס סוכר , 1 -1/4 כוס מים , פרוסת לימון ,מקל קינמון @סיון מלול@ תבנית גדולה חד פעמית

  6. את הסוכר, המים ,הלימון והמקל קינמון נביא לרתיחה ונבשל על אש נמוכה לקבלת סירופ. בערך 30 דק'.

  7. ❤סיון מלול❤

  8. נבריש מעט חמאה מומסת על תחתית התבנית מעל נניח עלה 1 של פילו נבריש בחמאה ונמשיך את אותה פעולה כחצי חבילה של עלים (אם יש בחבילה 12 אז נעשה 6 עלים מעל שכבה של הגבינות שערבבנו יחד עם❤סיון מלול❤ הקורנפלור,הסוכר והלימון.... נפורר עם הידיים ומעל את ה-6 העלים שנשארו אחד אחד עם הברשה של חמאה על כל אחד! נחתוך לריבועים ונכניס לאפייה על 180 מעלות עד להזהבה יפה (אין זמנים!)

  9. ❤סיון מלול❤

  10. להוציא לצנן מעט, להוציא את הלימון והמקל קינמון מהסירופ ולשפוף את הסירופ על כל התבנית של הפילו.

  11. אופציה נוספת לקחת בצק עלים למרוח תבנית גודל 24 בחמאה, להניח על התחתית חתיכת בצק עלים 1, למעלה כל הגבינות, מעל שוב בצק עלים לסגירה, מריחה שוב של חמאה ולאפות עד שמוכן. בסוף נשפוך את הסירופ לאחר שנעשה חריצים.