לןגן

דגים לצד סלסה צרמלה (שרמלה) מהמטבח האלג'יראי בגירסה שלי כמובן

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 13/12/2017 | 02:55
דגים לצד סלסה צרמלה (שרמלה) מהמטבח האלג'יראי בגירסה שלי כמובן

תקציר המתכון: דגים לצד סלסה צרמלה (שרמלה) מהמטבח האלג'יראי בגירסה שלי כמובן

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. דגים לצד סלסה צרמלה (שרמלה) מהמטבח האלג'יראי בגירסה שלי כמובן

  2. אני בחרתי בדג בקלה פילה ללא עור

  3. חבילה 1 שלמה.

  4. להפשיר, לסחוט על הכל לימון ולפזר מלח גס. להניח בצד כחצי שעה! לשטוף ולהעביר למסננת

  5. ❣סיון מלול❣

  6. בקערה נערבב 3 ביצים חצי צרור כוסברה, 3 שיני שום כתושות, כף אבקת מרק עוף, חצי כפית פפריקה, כפית כמון,מעט פלפל שחור.

  7. נטבול כל חתיכת דג במרינדה ונטגן בשמן עמוק.❤סיון מלול❤

  8. סלסה צרמלה: 4 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות, חצי כוס זיתים שחורים המקומטים ללא חרצנים, חצי צנצנת לימון כבוש (4 כפות), מלח, שמן זית פלפל שחור גרוס, חצי לימון סחוט כפית פפריקה, חצי כפית שאטה גרוס לתבל לפי טעמכם האישי ולשפר טעמים.

  9. בהצלחה סיון מלול. שתפו אותנו בתמונות❤