תקציר המתכון: פשטידה טוניסאית טעימה שאימי ז"ל הייתה מכינה לערב שבת
קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
לקלף את הגזרים ותפוחי האדמה ולגרד בפומפייה גסה, להוסיף את התבלינים ואת הביצים ולערבב ביחד, להוסיף את הביצים הקשות חתוכות לקוביות תפו"א חתוך לקוביות, הגזר חתוך ולערבב.
להוסיף את מיץ הלימון ולערבב עד שכל החומרים יתאחדו.
מחממים סיר בינוני עם 4 כפות שמן, כאשר השמן רותח שופכים לתוכו את התערובת בזהירות, מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומטגנים בין 10-15 דקות.
הופכים את הפשטידה על צלחת משמנים טיפה את הסיר ומחזירים לסיר את הפשטידה ומטגנים
בין 10-15 דקות.
הופכים על צלחת הגשה מגישים אותה חמה או קרה.
בערך חצי שעה ויוצא מעדן.