לןגן

תבשיל שעועית לבנה מתכון של אודי מבשל לחברים

מאת: מירי עמיאל, פורסם: 12/12/2017 | 02:57

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים

אופן הכנה

  1. לילה לפני ההכנה משרים את השעועית הלבנה בקערה עם הרבה מים. מדי כמה שעות מחליפים מים.

  2. למחרת, מרתיחים מים עם כף מלח ומבשלים את השעועית עד לריכוך מסננים.

  3. בסיר גדול מטגנים את הבצלים עד לשקיפות. מוסיפים את השום ומטגנים עוד 2 דקות.(בשלב זה ניתן להוסיף את הבשר)

  4. מוסיפים את התבלינים פרט למלח. מערבבים כחצי דקה ואז מוסיפים את השעועית, הרסק עגבניות והמחית עגבניות.

  5. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.

  6. מעבירים לאש נמוכה ומבשלים כשעתיים.

  7. מוסיפים את העשבי תיבול וכף מלח ומבשלים עד שהשעועית רכה.