לןגן

עוגיות פריכות מתכון מעולה!!! מתכון של עליזה פיחה

מאת: מירי עמיאל, פורסם: 12/12/2017 | 02:52

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. מערבבים רטובים מוסיפים את היבשים לשים לאט זה לוקח קצת זמן

  3. לקראת הסוף קצת לפני שהבצק מתגבש לגמרי להוסיף את המיץ של התפוז

  4. לתת לבצק לנוח רבע שעה

  5. לרדד לקרוץ עוגיות

  6. לאפות 180 מעלות עד להזהבה קלה

  7. העוגיות נהיות פריכות רק אחרי קירור מוחלט