לןגן

סופגניות אשל של חני קונאשבילי

מאת: מירי עמיאל, פורסם: 12/12/2017 | 01:41

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

מצרכים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. שמים בקערה את כל המצרכים

  3. מנפים את הקמח

  4. לערבב עם מטרפה ידנית.

  5. להניח בצד ל20 דקות.

  6. לקחת סיר קטן לחמם שמן.

  7. כשהשמן חם להוריד את החום לחום נמוך .

  8. מאוד חשוב אחרת הן לא מוכנות מבפנים.

  9. אני לוקחת כף גלידה משומן לוקחת מהעיסה כף גדושה ועם האצבע מחליקה לשמן.

  10. ממש מעגלת תוך כדי.

  11. צהר מאוד הן מקבלות צבע .

  12. להפוך מידי פעם.

  13. *****חשוב מאוד שהשמן אחרי שהתחמם מאוד להוריד לטמפרטורה נמוכה . לחכות עד שהחום יתייצב ואז להתחיל***

  14. ****את כף הגלידה לא משמנים

  15. רק בפעם הראשונה****

  16. ****למי שאין כף גלידה אפשר עם כף*****

  17. ****אפשר להוסיף כפית תמצית וניל***

  18. להניח על נייר סופג.

  19. לגלגל בסוכר.

  20. אפר כמובן למלא או לצפות בשוקולד.