קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה:
שמים בקערה את כל המצרכים
מנפים את הקמח
לערבב עם מטרפה ידנית.
להניח בצד ל20 דקות.
לקחת סיר קטן לחמם שמן.
כשהשמן חם להוריד את החום לחום נמוך .
מאוד חשוב אחרת הן לא מוכנות מבפנים.
אני לוקחת כף גלידה משומן לוקחת מהעיסה כף גדושה ועם האצבע מחליקה לשמן.
ממש מעגלת תוך כדי.
צהר מאוד הן מקבלות צבע .
להפוך מידי פעם.
*****חשוב מאוד שהשמן אחרי שהתחמם מאוד להוריד לטמפרטורה נמוכה . לחכות עד שהחום יתייצב ואז להתחיל***
****את כף הגלידה לא משמנים
רק בפעם הראשונה****
****למי שאין כף גלידה אפשר עם כף*****
****אפשר להוסיף כפית תמצית וניל***
להניח על נייר סופג.
לגלגל בסוכר.
אפר כמובן למלא או לצפות בשוקולד.