לןגן

פירחי כרובית במילוי חזה עוף

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 12/12/2017 | 00:48
פירחי כרובית במילוי חזה עוף

תקציר המתכון: מנה מעלפתתתתת וטעימה

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. פירחי כרובית ממולאת

  2. 1 כרובית נקיה מחולקת לפרחים מורתחת כ10 דקות עם מי מלח לא יותר

  3. 1/2 קילו חזה עוף ליטחון

  4. 1 ביצה

  5. 3 עלי שמיר

  6. 1 בצל מטוגן

  7. 2 כפות פירורי לחם

  8. 3 כפות מי סודה ששותים

  9. 1/2 כפית מלח

  10. 1/4 כפית פלפל שחור

  11. 1/3 כפית קינמון

  12. 1 כף שמן

  13. 1/2 כפית גריל עוף

  14. ללוש הייטב ולתת מנוחה 10 דקות ...

  15. רוטב.

  16. בסיר לערבב

  17. 2 כפות שמן

  18. 2 כפות רסק עגבניות

  19. 1 כף סוכר

  20. 1/4 כפית מלח

  21. 1/4 כפית פלפל שחור

  22. 1 כפית מרק עוף

  23. 1/4 כפית כרכום

  24. 1 לימון סחוט

  25. 1 כף פפריקה

  26. לערבב הכול ולהוסיף

  27. את פירחי הכרובית עטופה בבשר עוף.

  28. לקחת פרח כרובית ולעטוף אותה מלמעלה ולהניח אותה ברוטב כלפי מעלה להוסיף 2 כוסות מים ולבשל עד גמר הנוזלים להשאיר מעט רוטב בהצלחה אורה....