לןגן

תבשיל שעועית עוף ותפו"א

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 11/12/2017 | 05:17
תבשיל שעועית עוף ותפו"א

תקציר המתכון: עם תוספת אורז בצד מוששש

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ברבע כוס שמן נזהיב את הבצל נוסיף את השום לטיגון קצר , את הפפריקה הרסק והאריסה נערבב דקה, נטגן את חלקי העוף דקה מכל צד על התבלינים

  2. נוסיף את השעועית והתפוחי אדמה , את שאר התבלינים והמים

  3. נפזר מחצית מהירק הקצוץ

  4. נבשל להבה נמוכה לכ 40 דקות , נפזר את שאר הירק ונבשל ללא מכסה לעוד כ 5 דקות

  5. במידה וחסר מים בתבשיל להוסיף עוד חצי כוס מים רותחים !