תקציר המתכון: עם תוספת אורז בצד מוששש
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
ברבע כוס שמן נזהיב את הבצל נוסיף את השום לטיגון קצר , את הפפריקה הרסק והאריסה נערבב דקה, נטגן את חלקי העוף דקה מכל צד על התבלינים
נוסיף את השעועית והתפוחי אדמה , את שאר התבלינים והמים
נפזר מחצית מהירק הקצוץ
נבשל להבה נמוכה לכ 40 דקות , נפזר את שאר הירק ונבשל ללא מכסה לעוד כ 5 דקות
במידה וחסר מים בתבשיל להוסיף עוד חצי כוס מים רותחים !