לןגן

קובה לבנה - קובה סולת

מאת: תילי טובה, פורסם: 10/12/2017 | 11:46
קובה לבנה - קובה סולת

תקציר המתכון: מתאימה לכל סוגי המרקים כמו : קובה סלק קובה דלעת קובה במיה קובה חמוסטה ועוד...

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

לבשר

אופן הכנה

  1. להכנת הבשר:

  2. לטגן בצל קצוץ על מעט שמן קנולה ולהוסיף 3-4 שיני שום קצוץ

  3. להוסיף חצי ק"ג בשר בקר טחון ולערבב כל הזמן בכדי  שייתפורר

  4. אני אוהבת שלא מתפורר קטן מאוד; וישנם גושי בשר קטנים

  5. לתבל: 

  6. מלח

  7. פלפל שחור גרוס

  8. בהרט

  9. לטעום ולשפר טעמים

  10. מוכן , כשהבשר שינה את צבעו והנוזלים

  11. התאדו לחלוטין

  12. יש לצנן לפני המילוי בבצק אם הבשר חם, הבצק נקרע ונדבק.

  13. לבצק:

  14. חצי ק"ג סולת

  15. 1 כפית מלח

  16. 2 כפות שמן

  17. 300 מ"ל מים =  1.5 כוסות

  18. לערבב וללוש לקבל בצק מעט דביק ורך

  19. אין להוסיף סולת

  20. לתת לו מנוחה כעשר דקות

  21. הבצק צריך לצאת מעט רך, הסולת סופגת את המים ומתקשה מעט.

  22. לעבוד עם ידיים רטובות.

  23. לקרוץ עיגולים שווים מהבצק לפתוח ביד כמו בצילומים ולמלא בכף גדושה בשר קר

  24. לסגור לעגל ולעצב

  25. להניח על מגש / צלחת ולהקפיא

  26. יצאו 19 קובות בדיוק

  27. בהצלחה ❤