לןגן

מאפינס שוקולד במילוי מרשמלו וגאנאש

מאת: Shuly Asulin Karasin, פורסם: 09/12/2017 | 11:02
מאפינס שוקולד במילוי מרשמלו וגאנאש

תקציר המתכון: YUMMMYYYYYYYYYY!!!!

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לציפוי גנאש

מילוי

רכיבים למאפינס

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל 190 מעלות צלזיוס. לשמן ולקמח (או להשתמש תרסיס שמן עם קמח) את קעריות תבנית מאפינס של 12 יחידות.

  2. מערבבים קמח, סודה לשתיה ומלח ולסנן מעל קערה בינונית. להניח בצד.

  3. בקערה גדולה נפרדת, מקציפים יחד מים רותחים, קקאו והשוקולד יחד עד למרקם חלקלק. מוסיפים סוכר, שמן, ביצים וניל ומערבבים יחד. להוסיף את תערובת הקמח לסירוגין עם השמנת החמוצה עד למרקם חלק

  4. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות המאפינס המשומנות. לאפות 18 עד 22 דקות או עד שקיסם שנעצתם במרכז יוצא כמעט נקי. לקרר בתבנת במשך 10 דקות, ואז לשחרר על רשת צינון ולקרר לחלוטין.

  5. למילוי: לבינתיים, לשלב מים וג 'לטין בקערית גדולה ולתת לנוח עד שהג' לטין מתרכך, כ - 5 דקות ואז למיקרוגל עד שהתערובת מבעבעת מסביב הקצוות

  6. והג 'לטין מומס, כ -30 שניות. מערבבים לתוכו את החמאה, וניל ומלח עד לשילוב חלק. לתת לתערובת להתקרר עד למצב חמים, כ 5 דקות. כאשר מקורר מעט, להוסיף את קרם המרשמלו ולערבב עד קרם חלק.

  7. מקררים את המלית במקרר כ 30 דקות. מעבירים 1/3 כוס תערובת מרשמלו לשקית זילוף מצויד בצנטר צינור קטן קטן (או לשקית פלסטיק לגזור את הפינה) והלניח במקרר. ואת השאר למילוי המאפינס.

  8. לגאנאש שוקולד: מוסיפים שמנת וחמאה לקערה חסינה למיקרוגל למשך שתי דקות, מחממים בהפוגות של 30 שניות, עד שהחמאה מומסת לחלוטין. בשלב זה. מוסיפים את השוקולד הקצוץ ומערבבים עד שהשוקולד נמס וחלק מוסיפים את הדבש. לקרר לטמפרטורת החדר, כ -10 דקות.

  9. שילוב וסיום: בעזרת סכין קטנה לחרוץ מסביב קונוס 4ממ מהקצה פנימה של כל מאפין, ולהמשיך לחתוך צורה קונוס. להסיר את הקונוס ולחתוך את חלק השפיצי למשטח ישר זה יהווה מכסה לכל יחידה לאחר המילוי - . בעזרת כף או שקית זילוף עם צנטר כוכב או חלק עם קוטר 6-8 ממ ממלאים כל עוגה עם מילוי המרשמלו ואז מוסיפים "למעלה". את המכסה מצפים בשוקולד מסביב ולתת להתקרר 10 דק במקרר. את המילוי מרשמלו ששמרנו בשקית זילוף לקשט

  10. בתיאבון

  11. הערה:

  12. ניתן למלא גם בקרם וניל או קרם לקרמבו שיוצא גם נהדר

  13. להכנת קרם מרשמלו: בקערה בינונית מעל סיר עם מים (באן מארי) להמיס 40 יחידות מרשמלו עד לקבלת מרקם חלק להוסיף 4 כפות סירופ סוכר פשוט או סירופ תירס מהכמות הזו ניקח כוס ורבע ונערבב למלית