לןגן

קציצות אסייתיות בכוסברה וברוטב יין וריבת פובידל

מאת: ציפי פיחוביץ Tsipi Pichovich, פורסם: 08/12/2017 | 19:55
קציצות אסייתיות בכוסברה וברוטב יין וריבת פובידל

תקציר המתכון: כדורוני בשר זעירים ברוטב ספריבס ישן שלי. טעים-טעים והכי מנחם בעולם ...

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

1. לקציצות

2. לרוטב ספריבס ישן וטוב שלי

3. להסמכת הרוטב

4. לעיטור הקציצות

5. להגשה

אופן הכנה

  1. הכנה יום מראש :

  2. ......................

  3. לאחסן בקירור קופסא עם הבשר המתובל + קופסא עם רוטב לא מבושל

  4. הכנת הבשר לקציצות :

  5. ............................

  6. במעבד מזון - לקצוץ גס ובנפרד את הבצל, הכוסברה, הלחמנייה ושורש הגי'נג'ר

  7. להניח בקערה ולהוסיף בשר טחון, שום, ביצה, שמן, תבלינים ופירורי לחם מעורבים באבקת אפייה

  8. ללוש משך 5 דקות ולהניח לשעתיים או ללילה בקירור

  9. לרוטב :

  10. ..........

  11. לערבב את כל המצרכים

  12. בישול הקציצות כעבור שעתיים או למחרת היום :

  13. ............................................................

  14. בסיר רחב להרתיח את הרוטב ולהנמיך את האש

  15. להוסיף קציצות קטנות לרוטב המתבשל

  16. להוסיף מים רותחים כמעט עד לכיסוי הקציצות, להביא לרתיחה עדינה ולהנמיך את האש

  17. לכסות, לבשל עוד 30-60 דקות ולנענע בסיבוב מדי פעם כדי לכסות את הקציצות ברוטב

  18. להסמכה בסוף הבישול יש לערבב קורנפלור ומים

  19. לתקן טעמים

  20. הגשה וקישוט :

  21. ...................

  22. להגיש לצד אורז ולעטר בבצל ירוק וטפטוף של שמן שומשום

  23. הקפאה :

  24. ...........

  25. ניתן להקפיא ולחמם במיקרוגל