תקציר המתכון: כדורוני בשר זעירים ברוטב ספריבס ישן שלי. טעים-טעים והכי מנחם בעולם ...
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
הכנה יום מראש :
......................
לאחסן בקירור קופסא עם הבשר המתובל + קופסא עם רוטב לא מבושל
הכנת הבשר לקציצות :
............................
במעבד מזון - לקצוץ גס ובנפרד את הבצל, הכוסברה, הלחמנייה ושורש הגי'נג'ר
להניח בקערה ולהוסיף בשר טחון, שום, ביצה, שמן, תבלינים ופירורי לחם מעורבים באבקת אפייה
ללוש משך 5 דקות ולהניח לשעתיים או ללילה בקירור
לרוטב :
..........
לערבב את כל המצרכים
בישול הקציצות כעבור שעתיים או למחרת היום :
............................................................
בסיר רחב להרתיח את הרוטב ולהנמיך את האש
להוסיף קציצות קטנות לרוטב המתבשל
להוסיף מים רותחים כמעט עד לכיסוי הקציצות, להביא לרתיחה עדינה ולהנמיך את האש
לכסות, לבשל עוד 30-60 דקות ולנענע בסיבוב מדי פעם כדי לכסות את הקציצות ברוטב
להסמכה בסוף הבישול יש לערבב קורנפלור ומים
לתקן טעמים
הגשה וקישוט :
...................
להגיש לצד אורז ולעטר בבצל ירוק וטפטוף של שמן שומשום
הקפאה :
...........
ניתן להקפיא ולחמם במיקרוגל