לןגן

קונטסה ממתק מהמטבח הערבי

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 07/12/2017 | 21:18
קונטסה ממתק מהמטבח הערבי

תקציר המתכון: קונטסה ממתק מהמטבח הערבי

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ה- קונטסה ה-אמיתית!!!!!!

  2. ממתק ערבי ט-ע-י-ם!!!!

  3. לאחר ניסיונות וכישלונות אין דבר העומד בפניי הרצון בסוף הגעתי לטעם הייחודי-מרגישה בעננים

  4. תבנית פיירקס גודל 22

  5. לתחתית: 250 גר' בסקוויטים מרוסקים גס, במיקרו נמיס רבע כוס חלב עם 50 גר' חמאה לנוזל... נערבב עם הפתי בר ונשטח על התבנית. נכניס למקפיא.

  6. שלב 2: נמיס 250 גר' שמנת מתוקה עם 200 גר' שוקולד מריר נערבב לנוזל ונשפוך על התחתית של העוגיות. להכניס למקפיא.

  7. שלב 3: בקערה נערבב קופסא של חלב מרוכז הגדול עם 200 גר' קוקוס לתערובת אחידה ונמרח על השוקולד לאחר שהתקשה.

  8. שלב 4 : נקצוץ גס 150 גר' פיסטוק קלוי ונפזר שכבה אחרונה מעל הקרם קוקוס. ❣סיון מלול❣

  9. בין שלב לשלב התבנית תהיה במקפיא ובסוף ההכנה היא תיכנס למקרר. בהצלחה @סיון מלול@