תקציר המתכון: קונטסה ממתק מהמטבח הערבי
קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
ה- קונטסה ה-אמיתית!!!!!!
ממתק ערבי ט-ע-י-ם!!!!
לאחר ניסיונות וכישלונות אין דבר העומד בפניי הרצון בסוף הגעתי לטעם הייחודי-מרגישה בעננים
תבנית פיירקס גודל 22
לתחתית: 250 גר' בסקוויטים מרוסקים גס, במיקרו נמיס רבע כוס חלב עם 50 גר' חמאה לנוזל... נערבב עם הפתי בר ונשטח על התבנית. נכניס למקפיא.
שלב 2: נמיס 250 גר' שמנת מתוקה עם 200 גר' שוקולד מריר נערבב לנוזל ונשפוך על התחתית של העוגיות. להכניס למקפיא.
שלב 3: בקערה נערבב קופסא של חלב מרוכז הגדול עם 200 גר' קוקוס לתערובת אחידה ונמרח על השוקולד לאחר שהתקשה.
שלב 4 : נקצוץ גס 150 גר' פיסטוק קלוי ונפזר שכבה אחרונה מעל הקרם קוקוס. ❣סיון מלול❣
בין שלב לשלב התבנית תהיה במקפיא ובסוף ההכנה היא תיכנס למקרר. בהצלחה @סיון מלול@