לןגן

אצבעות קשקבל-דורית כהן

מאת: דורית כהן, פורסם: 06/12/2017 | 08:40
אצבעות קשקבל-דורית כהן

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפשיר את הבצק.

  2. לרדד אותו דק .

  3. לחרוץ רצועות ,

  4. למלא בקשקבל ובפרמזן.

  5. לסגור אותו בגלגול, כמו סיגר.

  6. למרוח חלמון של ביצה מהול במעט מים,

  7. לפזר שומשום/קצח.

  8. לאפות בחום של 200 מעלות עד להזהבה.

  9. בתאבון ובהצלחה 🌹