תקציר המתכון: ביס מהקבב העסיסי הזה יגרום לכם להפסיק לקנות קבב תעשייתי. הרבה יותר טעים, רך, ו... בריא. יאללה, תזמינו את החברים לעל האש...
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
מחממים שמן בסיר, שמים את הבצל ומטגנים מעט על אש קטנה עם כיסוי (זה לא צריך להשחים או להגיע לבישול מלא)
אחרי כמה דקות תוך כדי ערבוב מוסיפים את השום הקטוש ומטגנים עוד דקה 2 בזהירות שלא ישרף (המטרה היא להוציא את הטעמים החוצא)
מעבירים לקערה, מוסיפים את הפטרוזליה והכוסברה הקצוצה, ואת העגבניה הטחונה.
מוסיפים את הבשר.
ומתבלים ב:
מלח, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, אבקת קארי, כורכום, כמון, מעט קינמון, גריל עוף, רוטב ברבקיו, תבלין לסטייק...
ובקיצור טיבול פיקנטי מהתבלינים שיש בבית ;)
אפשר להוסיף חריף לפי הטעם...
יוצרים צורות ומניחים על נייר אפיה, אופים על חום מקסימלי עד להשחמה קלה.
לעל האש- יוצרים צורות ושומרים בקרור עד ההכנה.
נטרףףףףף