לןגן

פשטידת ספגטי סלרי ואפונה

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 06/12/2017 | 05:26
פשטידת ספגטי סלרי ואפונה

תקציר המתכון: 👌👌👌👌

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מטגנים את הבצל עד להזהבה אבל לא יותר מדי

  2. 2) מוסיפים את הגמבה סלרי, אפונה,דבש

  3. ואת התבלינים

  4. מטגנים עוד5דק⏲

  5. 4) שופכים את התערובת ספגטי עד לאיחוד , מקררים מעט ומוסיפים את הביצים שוב ערבוב

  6. 5)שופכים את הבלילה בסיר טפלון משומן בקוטר 14 ס"מ ואופים בתנורשחומם מראש ל 180 מעלות כ 35 דק🕰

  7. ומחלצים בקלי קלות