תקציר המתכון: 👌👌👌👌
קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
1) מטגנים את הבצל עד להזהבה אבל לא יותר מדי
2) מוסיפים את הגמבה סלרי, אפונה,דבש
ואת התבלינים
מטגנים עוד5דק⏲
4) שופכים את התערובת ספגטי עד לאיחוד , מקררים מעט ומוסיפים את הביצים שוב ערבוב
5)שופכים את הבלילה בסיר טפלון משומן בקוטר 14 ס"מ ואופים בתנורשחומם מראש ל 180 מעלות כ 35 דק🕰
ומחלצים בקלי קלות