לןגן

רצועות בשר בסיר לחץ עם פטריות ובצל

מאת: ליהי א, פורסם: 05/12/2017 | 16:44
רצועות בשר בסיר לחץ עם פטריות ובצל

תקציר המתכון: היום רציתי משהו טעים, קליל.. אז פשוט חתכתי, רציתי, טיגנתי.. והרי!

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר לחץ לחמם שמן, להוסיף בצל, לטגן עד להזהבה קלה, להוסיף שום, מלח ופלפל להוסיף פטריות, לטגן עד שיזהיבו.. להוסיף בשר, לצה"ל עוד מעט במלל ופלפל, סויה ורוטב סויה או סילאן/דבש, לערבב לטגן עד לשינוי הצבע. להוסיף מים עד לכיסוי ועוד מעט, לערבב. לכסות, לבשל על אש קטנה כשעה.

  2. בתאבון!