תקציר המתכון: טעם של יום שישי..😍
קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
בסדר רחב לחמם שמן, להוסיף מלח, פלפל ופפריקה.. לטגן על אש בינונית כדקה, להוסיף את השעועית, רסק עגבניות, להגביר מעט את האש ולטגן את השעועית עם התבלינים והרסק.. להוסיף מים, לערבב היטב, להביא לרתיחה. להנמיך את האש, כדי שיבעבע קלות להוסיף את הסוכר.. לבשל חצי שעה, לבדוק תיבול, לתקן, להוסיף מעט מים אם צריך, הרוטב אמור להיות מעט סמיך. לבשל עוד רבע שעה, לכבות את האש ולהגיש. בתאבון!