לןגן

סופגניות אפויות במילוי תפוחי עץ ובמילוי ממרח לוטוס , ציפוי גלסאז' סוכר ועוד

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 05/12/2017 | 10:23
סופגניות אפויות במילוי תפוחי עץ  ובמילוי ממרח לוטוס , ציפוי גלסאז' סוכר ועוד

תקציר המתכון: פחות שמן פחות משמין אבל לא פחות טעים👍👍👍

קטגוריה: סופגניות אפויות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

למילוי

אופן הכנה

  1. 1) שמים בקערת המיקסר את המים, סוכר, ביצים, חלמון, גרידת תפוז מלח ומערבבים כדקה ⏲

  2. ומוסיפים בהדרגה את הקמח והשמן אחרי דקה של ערבוב ממשיכים עד לקבלת בצק רך ומעט דביק וזה בסדר, מכסים בנייר נצמד ומתפיחים

  3. כשעה⏲במקום חמים

  4. 2) מוציאים את האוויר מרדדים את הבצק קורצים עיגולים בקוטר של 7 ס"מ

  5. ומניחים אותם על נייר אפייה ומכסים אותם במגבת לתפיחה שנייה ל45 דק🕰

  6. להכפלת הנפח.

  7. 3) אופים בתנור שחומם מראש ל 190 מעלות כ 12 דקות עד להזהבה

  8. 4)ממלאים במחית תפוחי עץ , ריבה תותים או ממרח לוטוס

  9. או מצפים אותם בגנאש שוקולד או ממרח לוטוס

  10. אופן הכנת הגנאש פרווה

  11. שמים על הגז 1/2 שמנת צמחית על לסף רתיחה ומכניסים

  12. 100 גרם שוקולד מריר מחכים דקה⏲ ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק ומבריק, שופכים את הגנאש לצלחת שטוחה ומניחים את הסופגניה

  13. כך שתקבל ציפוי מלא רק למעלה

  14. ציפוי גלסאז" סוכר

  15. הציפוי:

  16. שמים בקערה את האבקת סוכר ,מחמאה מומסת ומעט מים , מערבבים עד לקבלת מרקם קרמי

  17. #סופגניות_אפויות_זה_סאוטר