לןגן

ספגטי ברוטב בולונז חריף

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 05/12/2017 | 07:00
ספגטי ברוטב בולונז חריף

תקציר המתכון: ימי ימי😛😛😛כל מילה מיותרת🍝🍝

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מטגנים את הבצל עד להזהבה אבל לא יותר מדי

  2. 2) מוסיפים את הגמבה וממשיכים ועוד 5 דק⏲

  3. 3) מוסיפים את העגבניות ואת כל השאר ,

  4. מבשלים על אש נמוכה כעוד 10 דק⏲

  5. צורת ההגשה

  6. שמים בצלחת את הספגטי , שמים קצת רוטב ואפשר לפזר 🧀גבינת פרמזן 🍝