לןגן

44

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 05/12/2017 | 04:20
44

תקציר המתכון: כרוב ממולא בבשר ואורז סיון מלול

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ניקח כרוב רחב.. נוציא את הליבה.. ונבשל לאחר רתיחה כ-20 דק'. נצנן ונוציא עלה עלה.. בסיר נבשל 2 כוסות אורז עם כוס מים חצי בישול עד שהמים מתאדים. בסיר רחב לטגן בצל קצוץ,להוסיף עגבנייה אחת מגורדת וגזר 1 מגורד... להוסיף חצי קילו בשר טחון ולפורר עם מזל עד שמשנה את צבעו. להוסיף את האורז ונתבל במלח פלפל שחור גרוס כמון כורכום כפית סוכר ולימון 1 סחוט, קורט בהרט כל התבלינים שאין מידה לפי הטעם שלכם

  2. נטגן בסיר רחב 1 בצל קצוץ נוסיף 3 עגבניות קצוצת ונטגן לעוד 10 דק, נוסיף טבעות פלפל ירוק למי שאוהב ו-5 גבעולי סלרי קצוצים כעת נניח את כל הכרובים הממולאים. ❤סיון מלול❤נערבב בקערה כוס וחצי מים רותחים עם כף אבקת מרק עוף, כפית מלח לימון , כף שטוחה סוכר, מלח פלפל שחור גרוס כמון, כורכום ופפריקה לפי הטעם נערבב נשפר טעמים ונשפוך לסיר. נבשל על אש נמוכה כשעה בהצלחה