מרק ירקות סולת ובשר
מאת: ליאת קאדר, פורסם: 04/12/2017 | 13:01
תקציר המתכון:
מרק חמימי , טעים, צבעוני, סמיך ועשיר
קטגוריה: מרקים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
קוביות בשר שבושלו מראש עד לריכוך( בישלתי בסיר לחץ קוביות שריר). אפשרי לוותר על הבשר .
ירקות
-
2-3 שיני שום כתוש
-
1 בצל חתוך קוביות
-
2 גזרים חתוכים קוביות
-
1 תפוא חתוך קוביות
-
1 בטטה חתוכה קוביות
-
2-3 קישואים חתוכים קוביות
-
2-3 גבעולי בצל ירוק קצוצים
-
2-3 גבעולי כרפס קצוצים
-
צרור כוסברה טרייה קצוצה
-
1/2 כוס סולת
תבלינים
-
מלח, פלפל מקאלף, מעט כמון, פיטרוזיליה יבשה ,2 כפות שבבי בצל מטוגן , מעט אבקת מרק
-
( השתמשתי באבקת מרק ללא חומרים משמרים), מעט פפריקה, כורכום , שמן, מים רותחים
אופן הכנה
-
לטגן שום כתוש עם שמן כורכום ופפריקה מספר שניות
-
להוסיף אל הירקות החתוכים ולערבב .
-
להוסיף מים רותחים ותבלינים
-
לבשל עד לרתיחה טובה
-
להוסיף כוסברה קצוצה וסולת ולבשל עד לריכוך .
-
יוצא חלומי ומפנק👍🏼😋