לןגן

סופריטו תפו"א וקציצות שווארמה

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 04/12/2017 | 02:21
סופריטו תפו"א וקציצות שווארמה

תקציר המתכון: אמאלה ואבאלה 😂😂

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ראשית נטגן את הציפס בשמן העמוק עד להזהבה ..נניח במסננת ונמליח את התפוחי אדמה כשהם חמים.

  2. נחמם מעט שמן במחבת פסים ...בידיים משומנות נגלגל קציצות ונטגן עד לסגירת הבשר כ 2 דקות מכל צד ...נניח את הקציצות בנייר סופג.

  3. להכנת הרוטב.

  4. במעט שמן נטגן בצל קצוץ קטן עד להזהבה נוסיף 2 שיני שום כתושות ..כפית כורכום ו 2 פלפלים יבשים אדומים אפשר חריף או מתוק..

  5. נערבב לפתיחת התבלינים

  6. נוסיף כוס וחצי מים רותחים מהול עם כפית אבקת מרק עוף

  7. נוסיף חצי כפית כמון ומעט פלפל שחור גרוס

  8. נוסיף את הקציצות לרוטב

  9. נסדר את התפוחי אדמה והבטטות בסיר

  10. מידי פעם נשקה עם הרוטב את התפו"א והקציצות

  11. נבשל 35 דקות להבה נמוכה

  12. נעטר במעט כוסברה או פטרוזליה קצוצה ונבשל לעוד 5 דקות ללא מכסה