תקציר המתכון: עוגת חלווה,תפוז ושוקולד ב-5 דק' של עשייה, 50 דק' של אפייה וביס גדול של הנאה... קדימה למטבח🌷🌷 מתכון- @סיון מלול@
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
עוגת חלווה,תפוז ושוקולד ב-5 דק' של עשייה, 50 דק' של אפייה וביס גדול של הנאה... קדימה למטבח🌷🌷
מתכון- @סיון מלול@
במיקסר נקציץ ביחד 3 ביצים L,
חצי כוס סוכר, 2 סוכר וניל, כוס מיץ תפוז טרי, (כף חומץ לא מורגש הטעם), 3/4 כוס שמן, חצי כוס טחינה גולמית, כף קליפת תפוז מגורדת נקציף לאיחוד החומרים ועכשיו נוסיף בהדרגה 1 אבקת אפייה ו- 2 כוסות קמח תופח כן גם וגם!!! נעביר את הבלילה לתבנית אינגלישקייק 1. ❣סיון מלול
✔טיפ: נדפוק פעמיים את התבנית על השיש ליישור הבלילה בתבנית ושתיצא אחריי האפייה חלקה ויפה ללא שברים.
בתנור על חום 150 נאפה בין 40-50 דק'. הקיסם צריך לצאת יבש.
נכין גנאש שוקולד 25 גר' חמאה רבע כוס חלב ו50 גר' שוקולד מריר להמיס במיקרו 2 דק' עוצמה גבוה לערבב לנוזל חלק אם הנוזל מיימי נוסיף עוד שוקולד מריר עד לקבל קרם שוקולד לשפוך על העוגה ולהתענג באהבה🌷 סיון מלול