לןגן

עוגת חלווה,תפוז ושוקולד ב-5 דק' של עשייה

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 02/12/2017 | 05:56
עוגת חלווה,תפוז ושוקולד ב-5 דק' של עשייה

תקציר המתכון: עוגת חלווה,תפוז ושוקולד ב-5 דק' של עשייה, 50 דק' של אפייה וביס גדול של הנאה... קדימה למטבח🌷🌷 מתכון- @סיון מלול@

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. עוגת חלווה,תפוז ושוקולד ב-5 דק' של עשייה, 50 דק' של אפייה וביס גדול של הנאה... קדימה למטבח🌷🌷

  2. מתכון- @סיון מלול@

  3. במיקסר נקציץ ביחד 3 ביצים L,

  4. חצי כוס סוכר, 2 סוכר וניל, כוס מיץ תפוז טרי, (כף חומץ לא מורגש הטעם), 3/4 כוס שמן, חצי כוס טחינה גולמית, כף קליפת תפוז מגורדת נקציף לאיחוד החומרים ועכשיו נוסיף בהדרגה 1 אבקת אפייה ו- 2 כוסות קמח תופח כן גם וגם!!! נעביר את הבלילה לתבנית אינגלישקייק 1. ❣סיון מלול

  5. ✔טיפ: נדפוק פעמיים את התבנית על השיש ליישור הבלילה בתבנית ושתיצא אחריי האפייה חלקה ויפה ללא שברים.

  6. בתנור על חום 150 נאפה בין 40-50 דק'. הקיסם צריך לצאת יבש.

  7. נכין גנאש שוקולד 25 גר' חמאה רבע כוס חלב ו50 גר' שוקולד מריר להמיס במיקרו 2 דק' עוצמה גבוה לערבב לנוזל חלק אם הנוזל מיימי נוסיף עוד שוקולד מריר עד לקבל קרם שוקולד לשפוך על העוגה ולהתענג באהבה🌷 סיון מלול