לןגן

בגטים/ שרה יוסף

מאת: אפרת בקשי, פורסם: 01/12/2017 | 22:17

תקציר המתכון: הקרנצ׳יות של הבגט הזה עולה על כל דמיון

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכניס הכל לקערה לערבב לקבלת בצק נעים שלא יהיה רך ללוש היטב לכסות את הקערה להכניס למקרר שעה להוציא ללוש ושוב להכניס למקרר ללילה

  2. בבוקר להוציא לחלק את הבצק לאורך לתת לנוח 10 דקות

  3. לקפל את הבצק כמו מחברת על שלוש ולרדד שיהיה שפיצים בצדדים

  4. לקמח היטב לקחת סכין חדה ולחרוץ פסים באמצע הבגט

  5. להניח בתבנית בגטים או בתבנית רגילה עם נייר אפיה

  6. לחמם תנור 200 מעלות

  7. לתת לבגטים לתפוח היטב

  8. להכניס לתנור בתחתית התנור תבנית אינגלשקייק עם מים רותחים להכניס את המגש ולאפות אחרי 10 דקות להבריש עם מים עם מעט מלח ומעט סוכר לחזור על הפעולה 4 פעמיים במהלך האפיה זמן אפיה חצי שעה בערך עד לקבלת צבע חום יפה

  9. בהצלחה 💓