כוסות מנגו ושוקולד לבן
מאת: אתי ממן, פורסם: 01/12/2017 | 08:48
תקציר המתכון:
אפילו את הכוס אוכלים
קטגוריה: קינוחים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
ל 6 כוסות
-
מוס מנגו
-
כף ג'לטין
-
רבע כוס מים קרים
-
500 גרם מחית מנגו קפוא
-
כוס מיץ תפוזים
-
100 גרם שוקולד לבן
-
חצי כוס שמנת מתוקה
-
מוס שוקולד לבן
-
200 גרם שוקולד לבן
-
300 גרם שמנת מתוקה
-
בסיר על להבה נמוכה מרתיחים מחית מנגו עם מיץ תפוזים עד להסמכה ומצננים, ממסים במיקרו שוקולד לבן עם שמנת מתוקה, מוסיפים את הג'לטין ומערבבים,מוסיפים למנגו ומערבבים, יוצקים לשקעים בתבנית סיליקון (מצורפת תמונה) מקפיאים כ 5 שעות,
-
להכנת מוס שוקולד לבן - ממסים במיקרו שוקולד לבן עם 150 גרם שמנת מתוקה, מקציפים 150 גרם שמנת מתוקה לקצפת רכה, מוסיפים לשוקולד ומערבבים.
-
מחלצים את כוסות המנגו מהתבנית, יוצקים לתוכן מוס שוקולד לבן ומקשטים לפי טעם.
-
שלכם באהבה אתי ממן
אופן הכנה
-
בסיר על להבה נמוכה מרתיחים מחית מנגו עם מיץ תפוזים עד להסמכה ומצננים, ממסים במיקרו שוקולד לבן עם שמנת מתוקה, מוסיפים את הג'לטין ומערבבים,מוסיפים למנגו ומערבבים, יוצקים לשקעים בתבנית סיליקון (מצורפת תמונה) מקפיאים כ 5 שעות,
-
להכנת מוס שוקולד לבן - ממסים במיקרו שוקולד לבן עם 150 גרם שמנת מתוקה, מקציפים 150 גרם שמנת מתוקה לקצפת רכה, מוסיפים לשוקולד ומערבבים.
-
מחלצים את כוסות המנגו מהתבנית, יוצקים לתוכן מוס שוקולד לבן ומקשטים לפי טעם.
-
שלכם באהבה אתי ממן