לןגן

כוסות מנגו ושוקולד לבן

מאת: אתי ממן, פורסם: 01/12/2017 | 08:48
כוסות מנגו ושוקולד לבן

תקציר המתכון: אפילו את הכוס אוכלים

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר על להבה נמוכה מרתיחים מחית מנגו עם מיץ תפוזים עד להסמכה ומצננים, ממסים במיקרו שוקולד לבן עם שמנת מתוקה, מוסיפים את הג'לטין ומערבבים,מוסיפים למנגו ומערבבים, יוצקים לשקעים בתבנית סיליקון (מצורפת תמונה) מקפיאים כ 5 שעות,

  2. להכנת מוס שוקולד לבן - ממסים במיקרו שוקולד לבן עם 150 גרם שמנת מתוקה, מקציפים 150 גרם שמנת מתוקה לקצפת רכה, מוסיפים לשוקולד ומערבבים.

  3. מחלצים את כוסות המנגו מהתבנית, יוצקים לתוכן מוס שוקולד לבן ומקשטים לפי טעם.

  4. שלכם באהבה אתי ממן