לןגן

פשטידת בטטה ברוקולי ובצל

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 30/11/2017 | 14:54
פשטידת בטטה ברוקולי ובצל

תקציר המתכון: מושלם לארוחת בוקר🌞

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מטגנים את הבצל עד להזהבה חלקית מוסיפים את הבטטה

  2. ומבשלים עד להתרכחות הבטטה

  3. מוסיפים את הדבש ותבלינים ורק בסוף

  4. מוסיפים את הברוקולי

  5. 2)מבשלים עוד 5 דק⏱ ומכניסים לקירור ❄

  6. 2)מכניסים את הביצים והקמח , מערבבים עד שאין גושים

  7. 3) שופכים לסיר טפלון משומן בקוטר 14 ס"מ

  8. ואופים בתנור שחומם מראש

  9. ל 180 מעלות כ35 דק , לצנן מעט ומחלצים בקלי קלות

  10. בהצלחה לכולם