תקציר המתכון: מושלם לארוחת בוקר🌞
קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
1) מטגנים את הבצל עד להזהבה חלקית מוסיפים את הבטטה
ומבשלים עד להתרכחות הבטטה
מוסיפים את הדבש ותבלינים ורק בסוף
מוסיפים את הברוקולי
2)מבשלים עוד 5 דק⏱ ומכניסים לקירור ❄
2)מכניסים את הביצים והקמח , מערבבים עד שאין גושים
3) שופכים לסיר טפלון משומן בקוטר 14 ס"מ
ואופים בתנור שחומם מראש
ל 180 מעלות כ35 דק , לצנן מעט ומחלצים בקלי קלות
בהצלחה לכולם