לןגן

עראיס

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 30/11/2017 | 07:52
עראיס

תקציר המתכון: גם אני הייתי חייבת לנסות

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אני לא טיגנתי את הבשר !

  2. לחצות כ 4 פיתות

  3. למלא כל חצי פיתה במלית הבשר טחון

  4. לחמם מחבת עם 2 כפות שמן זית

  5. נניח את חצאי הפיתות כאשר הבשר כלפי מטה זה נועד לסגירת הבשר !

  6. נטגן כ 5 דקות להבה בינונית

  7. כעת נטגן את הפיתות 2 דקות מכל צד

  8. נעביר את הפיתות למגש תנור עם נייר אפייה מזולף בשמן זית

  9. נאפה בחום 200 מעלות כ 3 דקות מכל צד !

  10. הבשר מתבשל ויוצא עסיסי

  11. תוסיפו טחינה סוףףףף