תקציר המתכון: גם אני הייתי חייבת לנסות
קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
אני לא טיגנתי את הבשר !
לחצות כ 4 פיתות
למלא כל חצי פיתה במלית הבשר טחון
לחמם מחבת עם 2 כפות שמן זית
נניח את חצאי הפיתות כאשר הבשר כלפי מטה זה נועד לסגירת הבשר !
נטגן כ 5 דקות להבה בינונית
כעת נטגן את הפיתות 2 דקות מכל צד
נעביר את הפיתות למגש תנור עם נייר אפייה מזולף בשמן זית
נאפה בחום 200 מעלות כ 3 דקות מכל צד !
הבשר מתבשל ויוצא עסיסי
תוסיפו טחינה סוףףףף