לןגן

פאי פקאן

מאת: אתי ממן, פורסם: 30/11/2017 | 06:47
פאי פקאן

תקציר המתכון: הכי טעים!

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכנת בצק פריך - בקערת מיקסר וו לישה מערבבים חמאה, סוכר, קמח, ביצה, חלמון, מלח, מערבלים עד לקבלת בצק אחיד, עוטפים בניילון נצמד, מכניסים למקרר לחצי שעה, משמנים תבנית פאי, מרדדים את הבצק על משטח מקומח, מעבירים לתבנית ומהדקים לתחתית ולדופן התבנית.

  2. להכנת מלית - בסיר על להבה נמוכה ממסים סילאן, סירופ מייפל, חמאה, ביצים, חלמון, מסירים מהאש, טוחנים 100 גרם מהפקאן ומוסיפים לתערובת, יוצקים לתבנית, אופים 170 מעלות חצי שעה, מוציאים מהתנור ומסדרים חצאי פקאן מעל, מחזירים לתנור לרבע שעה נוספת.