לןגן

כבדי עוף ובצלים מקורמלים של סבתא לאה

מאת: לאה מאיר, פורסם: 29/11/2017 | 19:44
כבדי עוף ובצלים מקורמלים של סבתא לאה

תקציר המתכון: כבדי עוף ובצלים מקורמלים עם רוטב "פצצה" ללקק ת'אצבעות, טועמים ומבקשים עוד במיוחד ילדים וגם המבוגרים שבחבורה שווה מאמץ.

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

תבלינים

אופן הכנה

  1. שלב ראשון לצלות את הכבדים על מחבת חמה מאוד ששומנה קלות עד צריבה נאה מכל צד

  2. להוציא את הכבדים לצלחת

  3. שלב שני לערבב בקערה את התבלינים יחד עם הסילאן, רוטב צ'ילי מתוק, רוטב טריאקי, אבקת רוטב הצלי והמים לתערובת חלקה

  4. הכנת הכבדים...

  5. לחמם במחבת את השמן, להוסיף את הבצלים ולטגן על להבה גבוהה תוך כדי ערבוב עד להזהבה (לפחות 4 דקות)

  6. מוסיפים את הכבדים הצלויים ורק אם רוצים מוסיפים את לבבות העוף ומטגנים 2-3 דקות נוספת

  7. מוסיפים את תערובת התבלינים עם המים, מערבבים היטב, טועמים (זהירות חם) משפרים טעמים, מורידים ללהבה נמוכה וממשיכים לבשל עד לצמצום המים (בערך 10 דקות נוספות)

  8. כדאי ממליצה על מתכון זה, השילוב של רוטב מתוק חריף במקצת מעולה וטעיםםם

  9. הגישו לצד פירה פרווה (ראו מתכון בספר בתוספות)

  10. בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה