לןגן

ספגטי בולונז-דורית כהן

מאת: דורית כהן, פורסם: 28/11/2017 | 09:54
ספגטי בולונז-דורית כהן

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את הספגטי לפי הוראות יצרן, להניח במסננת, לא לשטוף במים קרים.

  2. בסיר רחב לטגן בצל קצוץ דק דק עד להשחמה מלאה,

  3. טיפ קטן שלי, לשרוף מעט את הבצל, הארומה שלו מעלפת ,

  4. להוסיף לבצל עגבניה קלופה חתוכה לקוביות

  5. ושני שיני שום כתושות,

  6. לבשל עד לריכוך העגבניה,

  7. להוסיף את הטחון בקר,

  8. לבשלו עד שציבעו יאפיר,

  9. להוסיף שתי כפות גדושות של רסק עגבניות, חצי כפית סוכר, מלח, שתי כפות פפריקה מתוקה, אפשר גם מעט חריפה , אבקת מרק עוף, פלפל שחור גרוס וחצי כף פילדלפיה , חצי עד כוס מים רותחים, לבשל יחד עד לצמצום הנוזלים וספיגת טעמים , לערבב יחד עם הספגטי, ולבשל על אש נמוכה .

  10. בתאבון ובהצלחה 🌹