לןגן

תפוחי אדמה -מניפות

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 28/11/2017 | 09:43
תפוחי אדמה -מניפות

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף היטב את התפו"א

  2. (להשאיר עם הקליפה)

  3. לחצות לחצאים ולחתוך מעל במרווחים לא עד הסוף, אפשרי לפרוס דק מאד או עבה לפי טעמכם.

  4. להניח בתבנית על נייר אפיה

  5. לתבל עם מלח פפריקה ולפזר שמן מעל כל חצי.

  6. לחמם תנור על חום גבוה.

  7. ולאפות עד שהם רכים ושזופים..

  8. תהנו הילה.