קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
לערבב יחד את היבשים
לערבב יחד את הרטובים
לאחד את שתי הקערות בפעמיים (אין צורך להקציף זו עוגה בחושה)
לערבב עד לאיחוד ולא יותר מידי כדי שלא תצא דחוסה
לאחר איחוד כל החומרים להעביר לתבנית
להכניס לתנור שחומם מראש ל- 150 מעלות בחלק התחתון של התנור ועל טורבו לשעה וחצי עד שעתיים או עד שיוצא שיפוד עם פירורים
לתת לעוגה להתקרר ורק אז לחלץ את העוגה מהתבנית
במידה ואין תבנית גבוהה אפשרי לצפות את התבנית עם נייר אפייה שייתן גובה