לןגן

עוגת שוקולד לזילוף של מירי רבינוביץ / עוגצפת

מאת: מירי עמיאל, פורסם: 28/11/2017 | 03:29

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

קערה 1 היבשים

קערה 2 הרטובים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה

  2. לערבב יחד את היבשים

  3. לערבב יחד את הרטובים

  4. לאחד את שתי הקערות בפעמיים (אין צורך להקציף זו עוגה בחושה)

  5. לערבב עד לאיחוד ולא יותר מידי כדי שלא תצא דחוסה

  6. לאחר איחוד כל החומרים להעביר לתבנית

  7. להכניס לתנור שחומם מראש ל- 150 מעלות בחלק התחתון של התנור ועל טורבו לשעה וחצי עד שעתיים או עד שיוצא שיפוד עם פירורים

  8. לתת לעוגה להתקרר ורק אז לחלץ את העוגה מהתבנית

  9. במידה ואין תבנית גבוהה אפשרי לצפות את התבנית עם נייר אפייה שייתן גובה