קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
שמרו על המתכון המופלא הזה כי הבצק...בצק כל כך מושלם...💝
העוגיות נשמרות בצנצנת אטומה אפילו חודש
עוגיות שומשום מלוחות פריכות פריכות💝
אריאלה גולדמן
* כוסות מידה לאפייה ( אם אין אז קופסה ריקה של גבינה לבנה או קוטג' 250 גר)
* תבניות תנור מרופדות בנייר אפייה
* לחמם תנור מראש ל 160 מעלות
במיקסר עם וו גיטרה לעבד יחד-
3 וחצי כוסות קמח רגיל
1 שקית אבקת אפייה
1 כף מלח ( לא גדושה)
200 גר מרגרינה רכה ( 1 חבילה)
רבע כוס שמן
חצי כוס מים
* נקבל בצק אחיד ולא דביק
( יבש מעט אז הוסיפו מים.דביק מעט אז הוסיפו קמח- למרות שלי יצא מושלם ללא צורך בהוספות)
לגלגל פיסות מהבצק לנחשים בעובי 1 סמ
לחתוך לקטעים באורך 12 סמ ולסגור לטבעות
נכין קערית עם 1 ביצה טרופה+ 1 כף מים
וקערה נפרדת עם 1 וחצי כוס שומשום
לטבול כל עוגיה בצד אחד שלה בביצה ואח"כ בשומשום ולהניח בתבנית כשהצד עם השומשום למעלה
לאפות בתנור - אפייה רגילה ולא טורבו 25 דקות עד שהעוגיות זהובות,יבשות ויציבות למגע
נניח להן להצטנן היטב והן יתקשו בזמן הקירור
לשמור בצנצנת אטומה בטמפ' החדר
מתכון: קרין גורן💝💝💝