לןגן

בייגלאך - עוגיות שומשום אריאלה גולדמן

מאת: אפרת בקשי, פורסם: 27/11/2017 | 12:06

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שמרו על המתכון המופלא הזה כי הבצק...בצק כל כך מושלם...💝

  2. העוגיות נשמרות בצנצנת אטומה אפילו חודש

  3. עוגיות שומשום מלוחות פריכות פריכות💝

  4. אריאלה גולדמן

  5. * כוסות מידה לאפייה ( אם אין אז קופסה ריקה של גבינה לבנה או קוטג' 250 גר)

  6. * תבניות תנור מרופדות בנייר אפייה

  7. * לחמם תנור מראש ל 160 מעלות

  8. במיקסר עם וו גיטרה לעבד יחד-

  9. 3 וחצי כוסות קמח רגיל

  10. 1 שקית אבקת אפייה

  11. 1 כף מלח ( לא גדושה)

  12. 200 גר מרגרינה רכה ( 1 חבילה)

  13. רבע כוס שמן

  14. חצי כוס מים

  15. * נקבל בצק אחיד ולא דביק

  16. ( יבש מעט אז הוסיפו מים.דביק מעט אז הוסיפו קמח- למרות שלי יצא מושלם ללא צורך בהוספות)

  17. לגלגל פיסות מהבצק לנחשים בעובי 1 סמ

  18. לחתוך לקטעים באורך 12 סמ ולסגור לטבעות

  19. נכין קערית עם 1 ביצה טרופה+ 1 כף מים

  20. וקערה נפרדת עם 1 וחצי כוס שומשום

  21. לטבול כל עוגיה בצד אחד שלה בביצה ואח"כ בשומשום ולהניח בתבנית כשהצד עם השומשום למעלה

  22. לאפות בתנור - אפייה רגילה ולא טורבו 25 דקות עד שהעוגיות זהובות,יבשות ויציבות למגע

  23. נניח להן להצטנן היטב והן יתקשו בזמן הקירור

  24. לשמור בצנצנת אטומה בטמפ' החדר

  25. מתכון: קרין גורן💝💝💝