לןגן

עוגת ריבת פטל ורימונים( לקישוט)

מאת: אפרת בקשי, פורסם: 27/11/2017 | 06:32

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפריד ביצים ולהקציף החלבונים להוסיף סוכר בהדרגה.

  2. להוסיף לחלמונים 1/2 כוס סוכר, אבקת אפיה , סוכר וניל, שמן, מים וקמח. לערבב היטב לתערובת חלקה.

  3. לערבב עם הקצף למרקם אחיד.

  4. לשמן תבנית ולשפוך את העיסה פנימה. מלבד שתי כפות גדושות מהעיסה להעביר לקערה קטנה ולערבב עם שלושת רבעי כוס של ריבת פטל טובה !ולערבב היטב.

  5. לשפוך את הבלילה האדומה של הריבה לתבנית ולערבב קלות בעזרת הלקקן או סכין.

  6. לאפות בתנור שחומם מראש ל180 ל35-45 דקות.

  7. נעומי😘