לןגן

ספגטי בולונז

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 27/11/2017 | 03:51
ספגטי בולונז

תקציר המתכון: לא רק לילדים חח

קטגוריה: לילדים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל בשמן להזהבה,להוסיף את השום לדקה שתיים ואת הגמבה לטגן מעט,לתבל בכף פפריקה מתוקה ,רסק עגבניות ,כפית סוכר,רבע כפית כמון ,כפית מלח,פלפל שחור וכפית בהרט לקציצות

  2. להוסיף את הבשר טחון ולפתוח  עם מזלג

  3. להוסיף את העגבניות וכוס מים רותחים ולהמשיך לערבב עם מזלג עד שהבשר משנה את צבעו ומתקשה מעט

  4. בישול של כ 20 דקות ,לעטר בכוסברה קצוצה קטן

  5. ספגטי להרתיח עם כפית כורכום,כפית מלח ומעט שמן

  6. 8 דקות ולסנן מנוזלים