לןגן

עוגת אגוזים ושוקולד (אהובה ניזרי)

מאת: מירי עמיאל, פורסם: 27/11/2017 | 01:23

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. להפריד ביצים

  3. להקציף את החלבונים ולהוסיף בהדרגה את הסוכר והסוכר ווניל עד שנוצר קצף יציב אך לא נוקשה מידיי

  4. להוריד מהירות ולהוסיף חלמונים בהדרגה

  5. להוסיף את השמן בזרם דק על הדפנות וגם את המים

  6. לעצור את ההקצפה

  7. לערבב בנפרד את הקמח, קוקוס,אגוזים ושוקולד

  8. להוסיף בהדרגה את היבשים לקצף לערבב בעדינות עם מרית בזהירות שלא לשבור את הקצף

  9. להכניס לתבנית משומנת לתנור שחומם מראש 160 מעלות ל50 דקות ועד שקיסם יוצא יבש