לןגן

לביבות תפוח אדמה אפויות

מאת: מירי עמיאל, פורסם: 26/11/2017 | 23:46

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים ללביבות תפוח אדימה אפויות עם סלק (כ-25 לביבות)

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. מגררים את תפוחי האדמה והסלקים בפמפיה גסה, סוחטים את התוצאה היטב כדי להיפטר מנוזלים מיותרים.

  3. מוסיפים את הבצל, המלח, הפלפל השחור, הביצים והקמח, מערבבים היטב עד שמקבלים תערובת דביקה ועיסתית.

  4. מחממים תנור ל-220 מעלות, מניחים נייר אפייה על תבנית ומשמנים אותו.

  5. בעזרת שתי כפות יוצרים לביבות ומניחים אותן בתבנית (אפשר למעוך קצת עם גב הכף בשביל לשטח אותן), מרססים/מזלפים מעט שמן מעל כל לביבה.

  6. אופים כ-25 דקות או עד שהן משחימות משני הצדדים.